Når du laver en ordre i vores webshop hos AN-BO Møbler så kommer der en ordre bekræftelse på din mail når du er færdig, denne mail er blot til info om at vi har modtaget din bestilling og Nets har reserveret pengene på dit kort samt vi nu er gået i gang med at behandle din ordre

Når vi har behandlet din ordre efter typisk 1 arbejdsdag kommer der en ordre bekræftelse igen med en leveringsdato på dine vare typisk 5-10 arbejdsdage, nogle vare kan sommetider leveres samme dag hvis man bor i nærområdet, andre vare kan måske være uheldige at være gået i restordre, dette infomere vi dig om i din mail med leveringsdatoen.

Vil du ikke vente på dine vare eller har ombestemt dig af en anden årsag med dit køb kan du altid annullere dit køb igen med fuld fortrydelses ret, det gør du ved at kontakte forretningen gerne så hurtigt som det nu er muligt ved at svare retur på din mail med ordrebekræftelsen eller på Tlf. 35852616. Alt dette vil også stå i din bekræftelses mail som du for når du har gennemført dit køb.

Hvis du ikke foretager dig noget og vi ikke høre fra dig fortsætter din bestilling på almindelig vis og den næste mail du for fra os er når din vare er ved at være klar til afsendelse fra os til din leverings adresse, i mailen vil der stå en mere præcis leveringstid og leveringsdato, denne bekræftelses mail kan der også svares tilbage på hvis tidspunktet eller datoen ikke er god nok, så aftales der bare en ny tid så varen ikke kommer til at køre frem og tilbage, man kan også ønske at få stillet varen på eget ansvar hvis dette ønskes. Husk vi sidder altid klar på mail an-bo@an-bo.dk eller Tlf. 35852616. Hvis der er nogle spørgsmål vi skal hjælpe dig med.